Partners

Lifeguard is een toonaangevend advies-, trainings- én coachingbureau op het gebied van Health & Performance. Ons doel is om Nederland in Olympische vorm te brengen, te beginnen met het bedrijfsleven. Dat doen we door organisaties te helpen het beste uit hun mensen te halen. Al meer dan een decennium maakt Lifeguard mensen en organisaties aantoonbaar vitaler en helpen wij ze om duurzaam topprestaties te leveren. Hiervoor bieden wij hoogwaardig advies, trainingen op maat, impactvolle coaching en geavanceerde tools voor health & performance monitoring en educatie.
Shoot Communications is een Amsterdams communicatie-adviesbureau met een no-nonsense mentaliteit. Met een hecht team van geïnspireerde creatieven ontwikkelen we sinds 1997 trefzekere boodschappen voor toonaangevende wereldmerken in de Benelux. Nuchter, scherp en nauwgezet. Actiemarketing, instore promotion en verpakkingsontwerp zijn van origine onze expertisegebieden, maar we participeren tevens in innovatieve merkconcepten. Waarom innoveren? Omdat we geloven in de kracht van vernieuwing. Het is een succesbasis. Reden waarom opdrachtgevers van het eerste uur loyaal zijn aan ons bureau.
Eye2id is gespecialiseerd in visuele communicatie. Wij maken creatieve uitingen voor zowel online- als offline communicatie. Wij ontwerpen en ontwikkelen onder andere websites, social media visuals, brochures, billboards en PoS-materiaal. Onze stijl is dat we naast u aan tafel zitten in plaats van tegenover, om samen met u een plan van aanpak te maken. Zo kan Eye2id innovatieve en creatieve oplossingen aandragen die afgestemd zijn op uw wensen en op uw doelgroep.
Werkvannu is een advies- en ontwikkelbureau gericht op het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Samen met Kroon op het Werk en TNO hebben wij het Nationaal Inzetbaarheidsplan opgericht. Wij staan voor het realiseren van flexibele en toekomstbestendige organisaties waar mensen in hun kracht staan. Ons motto is kennis delen=kennis vermenigvuldigen. In lerende netwerken bundelen we met bedrijven en dienstverleners expertise en ervaring. Het resultaat: innovatie, inspiratie, samenwerking en praktische handvatten voor optimale implementatie van duurzame inzetbaarheid!
De Regio Academy is een nieuw initiatief gericht op kennisdeling. Organisaties uit de praktijk delen hun kennis. Bedrijven en andere organisatie nemen een seat af en hebben toegang tot verschillende workshops. Maar ook tot één topcongres dat we jaarlijks organiseren. Er zijn vier onderdelen van de Regio Academy. Een Academy over Succesvol Ondernemen, Online Marketing, Pensioenen en een nieuwe Academy -Hoe het anders kan-.
Catapult full service communicatiebureau. Op zoek naar een enthousiaste sparringpartner in communicatie, strategisch, creatief en/of uitvoerend? Catapult heeft alle kennis en kunde in huis om samen met u creatieve en effectieve oplossingen te vinden. We combineren on- en offline communicatie om effecten goed meetbaar te maken en crosseffecten te creëren.